24.1.06

Catalunya Nord, Reconquesta

(Fòrum Racò Català)

Sobre les campanyes de CATALANISME dintre la franja de Catalunya Nord, molts només ho viuen amb l’esperit de RECONQUESTA.
Em sembla molt bé que és facin campanyes dintre el pais veí per promoure la Llengua Catalana, sempre que d'entrada s'especifiqui que el camí no portarà cap a un altre independentisme administratiu dintre França d'aquest sector de catalanoparlants, i si malauradament es així això de perill independentista, ja comença a fer pudor tot plegat. Això els joves amb el cap ple de roses no ho voleu admetre i només ho veieu tot a través d'aquesta senyera estelada que només li manca la falç i el martell. Aquestes independències dels catalans francesos només s'han de concebre en sentit CULTURAL i rés més. Com si diguéssim un FOLCLORE, una categoria de cert ball de 'sevillanes'. Tal vegada el FOLCLORE pur i dur no és més important que la política en la vivència dels pobles??? Així que ja ho sabeu nois i noies: CULTURA, SARDANES, CASTELLERS I RÈS MÉS. Cal que copieu aquest lema que os poso i l'enganxeu a la senyera, abans que qualsevol Otegui Merduska hi pengi els signes totalitaris.

2 comentaris:

ALBERT ha dit...

Els nordcatalans seran allo que ells volgin voste no ningu per dir el que an fer. ells son catalans i son francessos per inposicio com els catalans del sud som espanyols tambe per imposicio per ser els unics totalitaris que hi ha son els que no reconeixan el dret d autodeterminacio hi ha no parlem de persones com voste que es dedica a insultarmos sempre que pot nosaltres som patriotes que estimen la nostra patria catalana i som solitaris amb els pobles oprimits com euskalerria palestina corciga els tamil ect.

Silveri Garrell ha dit...

Albert: jo no insulto a ningú, aixó es un fòrum d'internet per posar opinions.