11.10.07

El Dia dels Fatxes

El 12 d’octubre es el dia dels “fatxes”, segons la ideologia que domina en la nostra terra, i dir “que domina” més aviat significa que la ideologia la porten la gent jove com una gavardina de moda per quedar bé amb l’ambient que els envolta d’un independentisme exacerbat, i parlar de joves quasi equival a parlar dels que en realitat “manen” perquè son els que surten a fer sarau. Es pot ser català fins a la mèdul·la sense cap necessitat de ser independentista, separatista o els sinònims que és vulguin afegir. Amb aquestes cremades de fotos reials i de banderes espanyoles, es demostra que més aviat és cosa de gent jove que no han viscut les penúries de la postguerra i que han descobert les quatre barretes vermelles com si fossin el Nou Messies Esperat per adorar. Ja no cal dir del Nou Estatut (cliqueu) que és carrega les més bàsiques normes morals del Cristianisme. Per fer una mica de broma, i que em perdonin alguns i algunes, resulta que estic una mica enamorat d’una 'fatxa' que te unes dots d’oratòria molt convincents i sovint li escric en el seu blog, i es la Yolanda Morín per més senyes. La trobareu en el vídeo i no crec que per la meva part faci massa polèmica i només poso a discussió els temes candents d’actualitat. Vídeo http://www.youtube.com/watch?v=g0Pe7t8rFLo

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Silveri, de veritat que et compensa això?

Sí, home, em refereixo a si per voler ser coherent amb la teva profunda fe paga la pena mostrar aquest menyspreu cap als homosexuals, aquest odi visceral a l'esquerra i el flirtreig amb organitzacions i persones filofeixistes.
Si fins i tot adoptes una actitud d'una bel·ligerància extrema contra l'independentisme com si fos immoral que una nació s'erigeixi en Estat. T'estimes la cultura catalana perquè l'has mamat des de petit però et vols fer perdonar amb un discurs antiseperatista que dóna ales al nacionalisme espanyol, que és absolutament anticatalanista.

Et declares enamorat de l'espanyolista Yolanda Morín. Saps que no és demòcrata i el seu home un ex falangista amic d'anar al bosc a fer pràctiques de tir a l'estit d'ETA i amb la camisa blava dels botxins de Catalunya? No veus l'odi de minutodigital contra Catalunya?

Perquè us deixeu condicionar en tots els àmbits de la vida per una determinada lectura de la religió catòlica, la més encadenada al catolicisme i propera al lefevbrisme, fins a considerar denigrant la conducta del 99% de les persones que us trobeu pel carrer o renegar de Catalunya i abraçar la "nació" espanyola, un dels nostres botxins juntament amb França.

Sense ànim de faltar.

Salut!

Silveri Garrell ha dit...

De menyspreu cap als homosexuals jo no dic rès en l'article. De tot lo altre hi veig mala baba pel que ha posat el comentari que ni s'ha atrevit a posar el vincle del seu blog.

Anònim ha dit...

Hola. Em dic Pau i no tinc pas blog perquè no el podria actualitzar amb una freqüència mínimament decent.

De menyspreus seus cap als homosexuals és fàcil trobar-ne introduïnt el teu nom al Google.
I a tot el que t'argumento, només has de contestar que hi ha mala bava quan sóc educat i subratllo que no tinc ànim de provocar?

Jo constato que tens companys de viatge filofeixistes i lliberticides i amb una gran animadversió contra el catalanisme, que sembla que t'han contagiat veient teu discurs contra la independència i els seus partidaris com si la unitat d'Espanya fos un bé moral o alguna cosa per l'estil.

Et paga la pena, per una fe religiosa, tenir un pensament extemporani i simpatitzar amb la dreta feixista espanyola?

Salut!

Silveri Garrell ha dit...

Almenys tan jo com tu em pogut dir el que pensem i d'això és tracta: de parlar com en una tribuna d'orador. Però alerta, insultar i menysprear consisteix en dir de "fill de p..." fins més amunt. No he posat en cap artícle meu un "fill de p..." dirigit als homosexuals i als independestistes. He usat el mateix llenguatge que fan servir els polítics en les campanyes.

Anònim ha dit...

aquets article que he pugut veure i llegui amb transportan al pasat al fexisme mes ranci escrits contra els homosexuals els independentistes als palestins i a favor de un catolicisme mes proper al nacionalcatolicismo i els sectaris del opus dei i aixo es tot a visca catalunya lliure i visca la llibertat.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

COM ES POT CELEBRA UNS DELS CRIMS DE L HUMANITAT QUE VA PROVOCAR MILERS DE MORTS EL EXTERMINI DE LA CULTURA PROPIA EL EXPOLI I ROBATORI NINGU QUE QUE TINGI UN MINIM NIVELL CULTURAL POT CELEBRA QUE UNS ASSESINS I LLADRE I NOMES UN ESTAT NEOFAXISTA COM L ESPANYOL POT CELEBRAR UN FET TAN DEPLORABLES
AIXO ES COM SI ALEMANIA CELEBRESIN LA ARRIBADA AL PODER DE HITLER I LA ACTUACIO DE L ESGLESIA VA SE DE COMPLICITAT PER TAN CULPABLE COM EL 1936 DONAN SUPORT EL FEIXISME DE FRANCO