11.12.07

Teologia Catòlica Atrassada

Acabo de fer la prova i no puc creure el que veuen els meus ulls en la pantalla del meu ordinador. He escanejat amb el Google (goglejar, és diu) les paraules juntes en cerca per la frase completa LA CREACIÓ EN 6 DIES.  Resultat: fins al moment aquest personatge Silveri Garrell, que soc jo, és l'únic escrividor catòlic en Internet en català que tracta el tema de LA CREACIÓ DEL MON EN 6 DIES LITERALS, i els demés que surten apareixen en pagines evangèliques (no catòliques). Fins arribar més o menys a la pagina 7 del Google, soc jo l'únic catòlic que plantejo la qüestió dels 6 dies literals. Ja em podrien donar una medalla. ---------------------------------Aquí teniu la prova, ja us ho punxo jo mateix per vosaltres i us poso el vincle de les pagines que surten en Google al escanejar el logotip de: GENESIS CREACION 6 DIAS . Com a mínim esperava trobar les pagines webs de categoria catòlica com ZENIT, ACI PRENSA, CATHOLIC-NET, SAGRADOS CORAZONES, VATICANO, i sobretot ENCICLOPEDIA CATÒLICA, però rès de rès, no surten de cap manera i es senyal de que el tema no existeix encara en les webs catòliques. D'alguna cosa ha de servir la Tecnologia Google i precissament és per localitzar un tema concret qualsevol i que hagi sigut publicat per una pagina penjada a la Xarxa, i avui es la millor manera de trobar rapidament un tema concret estelviant-nos de recòrrer amb la vista els llarguíssims índexs que s'assemblen molt a la Guia Telefònica. Els meus escrits surten en més o menys les quatre línies primeres Google durant el vespre i en les primeres pagines Google durant el matí, i és pot veure el meu nom Silveri Garrell. En altres llocs surten vincles dels meus blogs que també tracten el tema dels 6 dies però, ja no és troba cap més web catòlica, totes son evangèliques.----------------------------------------------------------------------------Un altre tema bíblic que he trobat inexistent en les webs catòliques és el tema espinós dels genocidis en la bíblia, allò de les batalles que lliuraven els israelites contra els seus enemics i que, segons les escriptures, de part de Deu els baixaven ordres d’exterminar a tot bitxo vivent quan entressin en les ciutats enemigues, de passar per l’espasa a dones, criatures i a tothom sense excepció. L’únic escriptor que tracta el tema amb serietat i que almenys surt en les primeres pàgines del Google, és Dionisio Byler, i no és catòlic. Realment, qui no surt com a mínim en les primeres 5 pàgines del Google és com si no existís per la seva irrellevància. Mai com en aquests temes bíblics és podia aplicar la famosa frase: SORTIR EN EL GOOGLE. Punxeu i veureu GENOCIDIOS BIBLIA ---------------------------------------------
Realment, els teòlegs catòlics en aquests temes concrets estan a l'Atur total. Més increïble, impossible.

2 comentaris:

Jordi Morrós Ribera ha dit...

Hola Silveri.

Acabo de llegir en un altre blog això que hi has escrit:

"ens manca ser “creacionistes” i creure en els 6 dies literals de la Creaciò".

¿No fotis que ara ens parlaràs del "creacionisme" com d'un tema essencial de la fe?

En aquest món dur i difícil es pot creue en les coses més inversemblants, però a començaments del segle XXI hi ha coses que és millor deixar-les pels que tinguin poca feina, i que en lloc de pentinar el gat es dediquin a posar la seva fe en els relats molt poètics però molt poc científics del Gènesi.

I a més a base de posar fe en el Gènesi acabareu convertint-vos al judaisme ja que no podem oblidar l'origen del llibre dins de la Torà.

A reveure.

Silveri Garrell ha dit...

Jordi Morrós: pot ser que no t'agradi la materia i pot ser que només vulguis parlar de flors i violes, però no podràs negar que la Ciencia de la Creaciò del Mon sigui un tema molt apassionant, molt més que les quatre violes que t'agraden.