20.1.09

Israel I Hamas


La millor imatge que he trobat que amb ben poca cosa diu bastant de quins son els uns i quins els altres. Els de Hamas tenen l'estratagema de escudar-se darrera les dones, les criatures i els civils, per impedir que els israelites bombardejin els seus edificis. Perque després ens surtin tota la parafernalia socialista espanyola cridant pels carrers i atacant contra el poble jueu que te tot el dret a defensar-se. Però com ja he dit en algún altre artícle, en el moment actual a Israel li resulta molt més difícil vèncer als seus enemics perquè la guerra que fa ja no és contra els pobles idòlatres sinó contra els pobles que també creuen en el mateix Deu encara que l'anomenin Alà. Abans en els capítols bíblics de l'antiguitat quan els israelites assatjaven una ciutat per conquerir-la als seus enemics tocaven quatre trompetes i s'ensorraven els murs de les ciutats com per art de magia (per miracle), però aquests miracles només resultaven quan els seus enemics eren febles en l'aspecte espiritual pel fet de ser uns idòlatres que adoraven a uns deus amb forma d'animals molt lletjos. Però actualment ja no valen les trompetes de Jericò, ara els Deus demanen una altre opció....¿¿tal vegada la conversió al Cristianisme dels mateixos jueus????

12 comentaris:

skizo ha dit...

Et doncs compte Silveri, que a TOTES les guerres de la historia, sempre hi ha la religio pel mig?

Quantes guerres hi han hagut per culpa d'ateus?

T'ho dire jo: cap ni una.

I encara digueu que les religions (en el teu cas, el cristianisme) son les fundadores i portadores de la moral?

Vinga va....

Silveri Garrell ha dit...

Skizo: te contesto amb aquest artícle. ( http://silverigarrell.blogspot.com/2005/10/torres-bessones-i-el-desprs.html

skizo ha dit...

M'han fet falta 4 linies per parar de llegir i respondret:

No has entes el meu anterior comentari. I a més, fas demagogia (no se perque, pero no m'extranya).

En NOM DE L'ATEISME mai s'ha fet cap guerra. L'ateisme mai ha sigut l'impulsor de cap guerra. Potser si el pensament que predominava en el cap d'alguns com Stalin, pero ni de lluny ha sigut l'impulsor i el detonador. Aixo t'ho has tret de la maniga y si vos tu, ho rectificaria. Simplement per etica.

En canvi, si hi han hagut milions y milions de morts, i barbarie a arreu, amb la religio com a impulsora i com a ESTANDARTE.

Siusplau...no facis demagogia Silveri.


Salut.

Silveri Garrell ha dit...

¿I la campanya dels cartells ateus no es fer guerra? No vulguis fer creure que els ateus son més pacifistes que els creients. ¿¿En el 36 qui cremava esglésies i matava religiosos?, resposta: l'ateisme encobert de socialisme. L'ateisme no te senyera perque no te absolutament rés de res, és la nulitat i la negació total, per això es disfressa de socialisme per tenir almenys una bandera, es per aixó que en nom de l'ateisme no s'han fet guerres per manca de "senyera", però si que els ateus han fet guerres disfrassats d'alttres ideologies. Em penso que ja he treballat el tema, potser faré un artícle amb tot això. Salutacions.

skizo ha dit...

Anirem per parts, perque ho tergiverses tot Silveri:

"¿I la campanya dels cartells ateus no es fer guerra? No vulguis fer creure que els ateus son més pacifistes que els creients. ¿¿En el 36 qui cremava esglésies i matava religiosos?, resposta: l'ateisme encobert de socialisme. "

Mira, si per tu, fer propaganda d'una ideologia es fer la guerra, vosaltres en porteu desde temps inmemoriables fentla. Aixi que de bon inici el teu argument s'et gira en contra. Pero es que inclus diria mes: fins a on heu arribat que considereu un cartell com fer la guerra!!!! aixo es impressionant. Mai havia sentit un argument d'aquest calibre! Mas deixat de pedra, sincerament xD
Jo no vull fer creure a ningu que "X" es mes pacifista que "Y", pero en canvi si poso les proves sobre la taula...i la evidencia es clamorosa. Mai ningu a matat en nom de l'ateisme. Muntat'ho com vulguis Silveri, pero no exerceixis l'eina de la tergiversacio, perque aixo no es argumentat. Es enganyar. I de nou, no se perque no em sorpren.
L'argument del 36 es tan absurd per si mateix, desde la base, que no hauria de perdre un sol instant en contestartel, pero ho fare: de nou tornes a tergiversar com en el cas d'Stalin. Era el pensament predominant en l'epoca, pero no pas l'estandart de la violencia ni de lluny. I amb aixo no justifico la crema d'esglesies ni res de res (que per altre banda, ho trobo fatal que algu hagi de recorrer a la violencia per a alguna cosa...i aixo vosaltres ho sabeu molt be...oi?). Es tan absurd l'argument que esgrimeixes que no val la pena dedicarli mes ratlles.

"L'ateisme no te senyera perque no te absolutament rés de res, és la nulitat i la negació total, per això es disfressa de socialisme per tenir almenys una bandera, es per aixó que en nom de l'ateisme no s'han fet guerres per manca de "senyera", però si que els ateus han fet guerres disfrassats d'alttres ideologies."
Ostres, s'em fa casi impossible mantenir un debat racional amb tu si em llences bales d'irracionalitat d'aquest calibre. De nou, l'argument es una reduccio a l'absurd. "però si que els ateus han fet guerres disfrassats d'alttres ideologies" ¿QUantes proves tens d'aixo? xDD no s'aguanta en res el teu argument, es purament fum.
La bandera de l'ateisme es la llibertat de pensament, d'expressio. Es la defensa de viure la vida perque es l'unica que tenim. Si creus en la eternitat, la vida es irrellevant. I nosaltres no pensem que ho sigui. Volem viure la vida. Cadascu la viu com vol, clar. Pero nosaltres no la impossem a ningu.

Siusplau, ara ja, fora de si soc ateu i tu creacionista, i tal i qual. Tot i que ja te escrit moltes vegades i sempre tots dos ens hem mantingut educats (Com han de ser dos bons gironins! xD), t'aconsello, i t'ho dic de bon cor, que no tergiversis Silveri. Els teus arguments es basen en la tergiversació de fets, en reduccions absurdes, en falacies logiques ("Hombre de paja", "Ad consequentam","causals","Non-sequitur",i totes les que hi han...)


Salut.

Silveri Garrell ha dit...

Bé, veig que com a un ateu que te presentes almenys fas els comentaris molt més llarcs que els meus i demostres que t'agrada la guerra, i així te contradius a tu mateix que dius que l'ateisme es pacífic.

skizo ha dit...

De nou una falacia logica Silveri, no pares eH! xD

No faig la guerra a ningu, exerceixo la meva llibertat d'expressio. Saps que es?

L'ateisme es pacific pel fet que es poden debatre totes les coses....no pas com en religio, per si vols que t'ho recordi.

Salut.

Silveri Garrell ha dit...

Si vols debatre sobre religió existeixen molts fòrums a internet, ningú te'l prohibeix el debat. En quant a l'ateisme pacífic, ja he dit que es disfressa d'altres ideologies perquè no te senyera, els ateus son uns petita minoria irrellevant i ni tan sols poden formar un partit polític, per això en la Historia l'ATEISME no s'ha destacat mai con a ideologia, partit, senyera o entitat que formés un poder fàctic per fer guerra o anar contra el poder X, sempre ha necessitat fer coalició amb altres ideologies com el Comunisme, el Nazisme, el Maoisme i etc. Després els crims d'aquestes ideologies barrejades d'ateisme és carreguen a compte del partit principal on militan els ateistes, i els ateistes queden exculpats de crims, ben senzill.

skizo ha dit...

Falacia ad logicam, falacia de l'home de palla, falacia Cum hoc ergo propter hoc, raonament circular o petito principii, falacia de regresió, Argumentum ad consequentiam, Argumentum ad hominem, falacia Post hoc, ergo propter hoc...bufff...i tot en 4 linies com aquell qui diu. Mare meva...t'has lluit Silveri.

no dire res mes en aquest post, perque sincerament no val la pena perdre mes temps en demostrar el que es obvi.

skizo ha dit...

vaja..no has posat el meu ultim comentari Silveri, aquell on dic totes les falacies logiques que utilitzes....

et sona d'alguna cosa la llibertat d'expressio? pq no te faltat el respecte e cap moment...t'he dit errors logics que comets....ostres..no se pq em sorprenc...amb l'esglesia hem topat.

Silveri Garrell ha dit...

Skizo: No t'esveris si tarda en aparèixer un comentari, a vegades soc de viatge com dic en la nota.

Silveri Garrell ha dit...

Aquesdt artícle de Forumlibertas diu molt sobre el tema que discutim http://forumlibertas.com/frontend/forumlibertas/noticia.php?id_noticia=12817&id_seccion=8&PHPSESSID=bd054c1a5e9dac660d5a9e56075e2e83