23.2.09

Qui Ha Assassinat A La Marta??

Avui dilluns 23 febrer 2009 com cada dilluns surt un artícle d'opinió d'en Manuel de Prada al diari ABC. Ja no cal ni dir que els independentistes catalans em titllaràn de guillat per ser jo un lector de similar diari dretà conservador. Però cada dilluns el punxo sobretot per llegir l'artícle d'en Manuel de Prada que per la seva juventut es un geni de les lletres i del SENY. Avui parla de qui va ser en realitat el que va assassinar a la noieta Marta del Castillo, la noieta que després la van tirar al riu i a hores d'ara encara cerquen el seu cos. Les noticies apunten en que va ser un dels seus amics però en Manuel de Prada ens explica que l'assassí principal va ser l'ambient permisiu. Diu també que amb les lleis actuals és procuren amagar els càstics que s'imposen als delinqüents i en canvi és fan ben públics tots els delictes possibles, sobretot amb els medis de comunicació que hi treuen bon negoci amb el morbo. Tot a l'inrevés de que com les lleis ho estipulaven en èpoques antigues que, els crims és procuraven amagar el més possible per no contagiar en ser imitats, i els càstics és procuraven que siguessin ben públics per espantar com més millor als malfactors, i ja no cal ni dir que les penes son toves avui contra els criminals, tant toves que viuen millor tancats a la garjola que no pas en llibertat tenint que lluitar per trobar feina. L'article d'en Manuel de Prada no te desperdici y esperèm que el tinguin penjat a la Xarxa per molt temps. S'ha de llegir complert fins al final y podrèm veure en quina societat actual més absurda ens toca viure.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabo de llegir el article d´en Manuel Prad a travès del teu enllaç,estic plenament d´acord,tant debó els mitjans de comunicació hagessin tractat el tema desde perspectivas similars i no amb la morbositat sensacionalista i lucrativa de la que han fet gala,potser així,en comptes de donar ideas a futurs deliqüents prefabricats,haurian concienciat als pares i als adolescents de la perillositat de una llibertat malentesa i excesiva que es la que corre avui dia,caldria analitzar la societat moderna i veure si en realitat hem progressat ó bé ens hem perdut en algún moment del proges.

Silveri Garrell ha dit...

A'n Manuel de Prada cal estar atent als articles que publica cada dilluns a l'ABC, sobretot quan tracta un tema polèmic d'actualitat. Ara n'acaba de publicar un sobre els nens medicament.