6.3.09

Creació-Evolució- Església

S'està acabant de celebrar a Roma un congrés sobre Darwinisme i estem esperant els resultats de les conclusions per part de l'Església. Els católics realment no els hi arribem ni a les soles de les sabates als protestants en la ciència de l'origen de la vida, podem veure aquest vídeo d'Evolucionisme Teista que és el que admet l'Església católica i veurèm que comparat amb els altres vídeos creacionistes evangélics, es un nyap.
Vídeo d'Evolucionisme Teista Católic http://www.youtube.com/watch?v=zRG_K0-qr48 -----------------------------------------------------------------------------------------------
ALTRES VÍDEOS CREACIONISTES EVANGÈLICS

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Tot aixo esta molt be...ara que men dius d'aixo?
http://img.enchufa2.es/2009/03/aborto.jpg

Silveri Garrell ha dit...

Posar una escala sota el balcò perquè els lladres no caiguin i és fácin mal no ens portarà a menys delictes de robatoris. La comparació de protegir a les dones que avorten en perjudici de la criatura es la metàfora de l'escala que acabo de dir.

Silveri Garrell ha dit...

Per protegir a les dones que tenen dificultats en portar a terme els embarassos, és pot fer amb un acolliment i ajudant amb diners, i precisament les entitats d'església son capdevanteres en aquestes ajudes. També els governs podrien col·laborar però fins ara s'estimen més donar facilitats per que matin criatures.