16.12.12

Matances En Les Escoles

Ara que esta tant d'actualitat això de treure els crucifixos de les parets de les escoles i locals públics, i també de treure les classes de religió a les aules de la mainada, podem veure la vinyeta de la imatge que ens dòna una idea que no te desperdici: la Religió és la millor font de La Moral.  Malauradament les democracies modernes van foragitant cada vegada mes al Deu de la Bíblia en les escoles. Després ens queixem perquè passen matances, encara que alguns diràn que las matances es per culpa de la tenença d'armes en les families però, molt aprop de Catalunya es va donar un cas fa temps que algun nano va posar un explossiu, per tant no es tota la culpa del permis d'armament com culpa de la manca de La Moral en majúscula, La Moral de la por al pecat que no acaba d'arrelar en la mentalitat dels joves, i no cal dir que en les polítiques que s'estilen no en parlen gens de La Moral, prefereixen dir: La Solidaritat . En quant a La Moral se presuposa que qui la viola cau en pecat i el Deu del Cel el pot castigar, però La Solidaritat es pot interpretar de moltes maneres i també de solidaritzar-se amb la xusma del carrer per cremar mobiliari, per tenir un exemple. Per reflexionar-hi tots plegats. (Punxar la imatge per llegir la lletra dels globos). (La imatge es agafada dels llibres creacionistes que es venen a la web http://www.creacionistas.com/Materiales.html)

4 comentaris:

Garza ha dit...

...i quina religió s'hauria d'ensenyar a les escoles? avui dia en aquest pais hi ha budistes, testimonis de Jehovà, greco-ortodoxes, luterans, musulmans, i un llarg etc. en les nostres escoles, suposo que cadasqú voldrà que s'enseny la seva als seus fills i no altre. Jo soc partidaria de l'ensenyament de religió,SI, pero sense confessions concretes.

Silveri Garrell ha dit...

Garza: el teu coment es correcte, perque totes les religions son válides en quant serveixen per parlar de Deu, del Cel i de l'Infern. El futur que ens espera es que ens passaran al davant els islamistes amb la seva religió a les "seves" escoles. Vol dir que els cristians no hem fet els deures.

garza ha dit...

I aixó,no vol dir que lo millor seria tornar al catolicisme autentic, aquell que ens varen ensenyar de petits? perque lo que hi ha avui dia dista molt de ser una religió, al meu parer.

Silveri Garrell ha dit...

Garza: el catolicisme autentic es discutible, però el mes important seria que en les escoles es continués parlant de Deu, de la Creació, del Pecat, com abans, cosa que avui ho han escombrat. Després els nanos ens creixen sense distingir el Be i el Mal, i confonen peres amb mandarines i alguns es creuen que agafant una pistola i eliminant a molta gent fant un bé a la societat que es el que els passa pel cap a aquests nanos psicotics: es creuen uns messies salvadors.