27.5.13

Nova Evangelització: Bisbe Novell

El bisbe Xavier Novell vol passar l'escombra a les Càrites de la seva diocesi. És de sentit comú que els membres que col·laboren a Càrites ha de ser gent de missa i això ho saben fins i tot les criatures però, està prou vist que amb el progressisme galopant s'havia arribat a que tot bitxo vivent sense tenir en compte les seves creences podia remenar les cireres de la institució de Càrites de tal manera que ja no s'assemblava a la Càrites Diocesana Católica sinó que s'assemblava mes aviat a qualsevol de les ONGs laicistes de mena. AQUI tenim el sistema que vol implantar Novell que és ben normal en quant als estatuts i AQUI tenim tota la polsseguera que la seva decissió ha aixecat a la Xarxa. Si no es fes d'aquesta manera s'arribaria a un extrem en que els que no van mai a missa es farien els amos de la institució de Carites, i això treuria categoria a la mateixa Església perquè apareixerien la gent de missa com els mes tontos i inútils. El Sentit Comú és el menys comú dels sentits i podem comprovar-ho a la mateixa Xarxa amb les reaccions que ha provocat la decissió del bisbe Novell.  -----------------------------------------He posat aquest coment al face de bisbe Novell: "Trobo molt encertada la reforma dels estatuts de Carites. Si no fos així es convertiria en una ONG laica amb els membres dirigents que no van mai a missa. Totes les tasques d'església haurien de ser desenvolupades per católics practicants, fins i tot la feina d'escombrar i netejar les esglésies."  
Un altre artícle AQUI. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Voste defensa una esglesia que sempre a estat al costat dels poderosos, però jo tinc un secret, sap quin és el secret?...doncs bé, li dirè, en l'Apocalipsis de Sant Joan quan parla de "La ramera de Babilonia" es refereix a l'Esglesia Catholica invenció d'uns éssers adimensionals "extraterrestres" diabolics. Pero la fi dels seus diez s'acosta.http://www.youtube.com/watch?v=rVrQm9bv-BI&list=UUgFCssn8feHJe44ZbBrirRA&index=4

Silveri Garrell ha dit...

Gracies Anònim pel coment, ja visitare la teva web. Referent a la Ramera de Babilonia hi ha diferents teories que son diferents formes de "creure" en quant a aquesta Ramera. De totes maneres l'Església no es perfecta però dintre del mon actual es la menys imperfecta de totes les institucions que hi ha hagut fins ara en la historia, perque si mirem les institucions polítiques son han sigut pitjor.