4.1.17

Missatge De Donald Trump Als Catòlics.Doncs, aquest vídeo m'ha deixat bocabadat. Sembla que la qüestió del Catolicisme americà haurà canviat ara. El seu antecessor n'Obama era un avortista convençut. Ara aquest Trump ha posat al seu govern fins i tot alguns ministres catòlics i dels grups pro-vida. Encara que falta saber si complirà les promeses, tots els polítics prometen molt però a l'hora de la veritat no arriben al llistó.  Gràcies Sr. Trump, almenys dones testimoni com a un cristià batejat que ets i posat a la presidència d'aquesta gran nació dels EEUU. Que Deu Salvi Amèrica, es la consigna que haurien de copiar els nostres governants espanyols, però aquí a casa nostra s'avergonyeixen de declarar-se creients en públic.

2 comentaris:

Teresa J. ha dit...

Doncs m'estranyen molt les paraules de Trump, ell és presbiterià i tots sabem el que els presbiterians pensen de l'esglèsia catòlica, lo meu són "piropos" al costat del que diuen ells ( els conec molt bé)

Silveri Garrell ha dit...

Gracies Teresa. La hostilitat contra els catòlics era deguda a les lleis a favor de l'Avortament dels presidents anteriors excepte de Bush. Ara resulta que l'equip de govern d'en Trump s'ha posat en contra de donar subvencions a clíniques avortives com la multinacional Planet Parentoid per exemple. Alguna cosa a favor dels católics ha canviat radicalment ara.