16.10.17

Garrotades I Adoctrinament Nacionalista

Jordi Teixidor Pi lo mes curios, ningún cagado se be su nierda

M'agradaMostra'm més reaccions
RespostaData i hora: 13 octubre 06:45
Administrar
Silveri Garrell Comes Una cosa es adoctrinar en relacio a la nació constituida i altre adoctrinar en la rebeldia. Quan erem petits nosaltres ens adoctrinaven amb la "Formacion Del Espiritu Nacional Español", i ens feien cantar el Cara Al Sol, i això era legal segons les lleis en aquell moment. No podem posar divisions a Dret Constitucional sinó ens aboquem a guerra civil.

M'agradaMostra'm més reaccions
Resposta
1
Data i hora: 13 octubre 09:53
Administrar
Silveri Garrell Comes Fins i tot jo que soc cristià em baso a la vida dels cristians primers en els Fets Dels Apostols que aconsellaven obeir a les autoritats constituides perque aquestes autoritats eren permeses pel mateix Deu per existir ordre en la societat. Despres aquests mateixos cristians és negaven a adorar als ídols i al mateix emperador com si fos un "deu" i eren condemnats a mort per desobeir fer aquestes adoracions pseudoreligioses però aquesta "rebeldia" segona sols era per motius religiosos no pas polítics.

M'agradaMostra'm més reaccions
Resposta
1
Data i hora: 13 octubre 10:04
Administrar
Josep Riera Torrent Precisament són els mateixos apòstols els qui posen límits a les autoritats polítiques quan els adverteixen que primer és obeir Déu que els homes. Frescos estaríem que a cada nova corrent política que es va tornant en el govern haguéssim de mudar de pensament. Si els polítics volen fer bona feina cal, primer que tot, que reconeguin que la societat a la que diuen "servir" manant és plural i no pas uniforme.

M'agradaMostra'm més reaccions
RespostaData i hora: 14 octubre 03:17
Administrar
Silveri Garrell Comes Josep Riera Torrent Molt cert el que dius però posats al problema català ens hem de sotmetre a les normes dels que manen en quant som una autonomia i no una independència. Jesucrist tampoc es va insinuar gens sobre la dominació dels romans al seu pais, i va quedar clar el problema de la desobediència a les forces d'ocupació: "doneu al Cesar el que es del Cesar i a Deu el que es de Deu."

M'agradaMostra'm més reaccions
RespostaData i hora: 14 octubre 08:48
Administrar
Jordi Teixidor Pi Silveri Garrell Comes doncs no, si es injust doncs es canvia, ens ha tret l'estatut al 2012 per sodmetrens i tu et quedes tranquil, accio reacció, ells ens treuen l'estatut completament legal, doncs nosaltres presentem un referèndum vinculant per marxar, clar que ells utilitzen la força desmesurada per no permetreu, però em guanyat, la mediàtica també, el burru den girauta j ho va dir, que el govern español no va fer el suficient per comprar els medis de comunicació internacional, cada dia que passa es retraten mes, o sigui en una dictadura feixista, una dictadura que tu cada dia que passa t'hi sents mes còmode 😒

M'agradaMostra'm més reaccions
RespostaData i hora: 14 octubre 09:02
Administrar
Josep Riera Torrent No oblidem, benvolgut Silveri, que les qüestions polítiques son temporals i no pas eternes i, com diu sant Agustí "el que no és etern no és res" o, com diu l'adagi català "les coses de la terra se'n van per terra". Al llarg del temps les fronteres han anat canviant i, per tant, poden tornar a canviar; cap ideologia política no és veritat indiscutible i, per tan,cal respectar-les totes. Si ahir eren les guerres les que movien les fronteres ¿perquè avui no poden ser les discussions polítiques?. El que dic també és discutible i, per tan, no m'enfadaré pas si ho vols rebatre.

M'agradaMostra'm més reaccions
Resposta
1
Data i hora: 14 octubre 10:54
Administrar
Josep Riera Torrent Perdó per el lapsus, no és sant Agustí sinó sant Pau.

M'agradaMostra'm més reaccions
RespostaData i hora: 14 octubre 16:19
Administrar
Silveri Garrell Comes Cert que les fronteres poden canviar però com a cristians hem de proclamar el que es mes moralment acceptable encara que sigui quelcom confús, i en aquests moments de Catalunya voler trencar amb Espanya quan no existeixen situacions d'esclavisme sembla de bulto que es un disbarat moral. En aquest tema em poso al costat del cardenal Rouco que deia que aquesta secessió es immoral.

M'agradaMostra'm més reaccions
RespostaData i hora: 14 octubre 18:09Editat
Administrar
Josep Riera Torrent El que és immoral és voler-les canviar o mantenir a garrotades. A més, les fronteres es poden modificar de moltes maneres; qualsevol manera de modificar-les, mentre sia per via de diàleg, és tan moral com mantenir-les.

M'agradaMostra'm més reaccions
Resposta
1
Data i hora: 14 octubre 21:54
Administrar
Silveri Garrell Comes Josep Riera Torrent "Modificar les fronteres a garrotades" es dels independentistes perque llançant la gent al carrer fan força contra la policia. "Mantenir les fronteres a garrotades" això es legítima defensa d'una nació reconeguda. En aquestes qüestions el Papa de Roma no pot manifestar-se gaire perque també es un polític cap d'un territori, però ja ha dit quelcom de que sols accepta la independència en casos de colonialisme. Jesús va aplicar garrotades als mercaders del temple.

M'agradaMostra'm més reaccions
Resposta23hEditat
Administrar
Josep Riera Torrent El Papa pot opinar el què vulgui en matèria opinable, quan parla de fronteres no proclama cap dogma. Quan un poble (i quan parlo de poble parlo de gent, de persones), per la causa que sigui, no vol caminar junt amb un altre poble te tot el dret de parlar-ne amb l'altre poble i l'altre poble te tota la obligació de escoltar-lo; una altre cosa és que el que és vol separar tingui raó o no en tingui i, per tan, que els sigui més o menys fàcil posar-se d'acord o no; si els dos no es posen d'acord caldrà la intervenció de un tercer que intenti fer-los entrar en raó. Això és el què es fa amb els individus i, com que els pobles els forma la suma dels individus, el què val per l'individu val pel poble. No sempre el que reclama te raó però, el qui clava garrotades no en te mai. Quan a les urnes, és la manera lògica i normal de conèixer la voluntat de la majoria del poble i, en el cas del 1O, si no hi hagués hagut les garrotades s'hauria pogut conèixer la voluntat real del poble català, les garrotades van alterar el resultat. Una altre qüestió és si la consulta havia de ser vinculant o no, però, en tot cas hauria estat una bona eina de reflexió tan per el gobierno com per el govern; queda demostrat, però, que el món de la política funciona de una altre manera. Si t'hagués de donar un consell et diria: Posat gel al cap, deixa que se't refredi i mira't les coses des de una altre perspectiva, segur que les veuràs de un altre color.

M'agradaMostra'm més reaccions
Resposta22h
Administrar
Silveri Garrell Comes En el Referendum s'ha demostrat que eren uns 38 per cent del cens electoral els del SI, mes o menys que l'altre vegada del 20 N de fa quatre anys i tot que llavors no ho impedí la policia. Que aquest 38 per cent no vulgui caminar junt amb Espanya ja es un problema seu però que hagi de decidir per tots els catalans ja es surrealista. Referent a garrotades ja ens les donaran també els indepes convocant vagues tal com tenen previst, hi ha moltes formes de clavar garrotades com no permetre que la gent vagi a treballar. Malauradament les garrotades (guerres) no acabaràn mai.

M'agradaMostra'm més reaccions
Resposta17h
Administrar
Jordi Teixidor Pi Silveri, si reparteixes terror, com va fer l'estat i la policia, doncs la gent no va a votar, Els resultats de l'1 d'octubre donen el triomf al 'sí' amb el 90% dels vots i una participació del 43%, no se d'on treus la informació, m'agradaría que no inventis numeros, i en cas que els de la dolça Catalunya et diguin que es veritat, sisplau verifica, la manipulacio esta a la ordre del dia, tinguent en compte que cualsevol por inventar i penjar per internet sense verificar, filtra la informacio i llavors devatem, no es pot devatre Sense informacio real.

M'agradaMostra'm més reaccions
Resposta17h
Administrar
Silveri Garrell Comes Em baso en el que va dir al parlament Miquel Iceta del Psc que devia esta ben informat.

M'agradaMostra'm més reaccions
Resposta3 minutsEditat
Administrar
Jordi Teixidor Pi o amb ganes de dir el que volen escoltar la part del no, com varen fer el del PP ocultan la veritat i inventant, el que varen dir en públic no te res a veure amb el que vam veure

M'agradaMostra'm més reaccions
Resposta15h
Administrar
Josep Riera Torrent Silveri Garrell Comes Qui reparteix garrotades no te raó, sigui qui sigui.

M'agradaMostra'm més reaccions
Resposta2h
Administrar