2.3.20

Potser si que hi haurà indepe.

Comentaris
 • Josep Riera Torrent No sé si Espanya hi és a temps per evitar la independència de Catalunya o si ja ha fet tard, el que sí sé és que em represions per mantenir les coses com fins ara , per bé que vagi a alguns, no es va enlloc. Quan algù es queixa per alguna cosa serà. La primera falla, i aquì m'aturo, és donar per bona una constitució que fa passar per nació allò que ,realment , és un estat plurinacional.
  • Silveri Garrell Comes Això d'un
   "estat plurinacional"es un invent per contentar a molts, no es cap realitat. Encara que s'aconseguis la indepe els pobres treballadors hauriem de pencar igual o encara mes, no hi tenim cap avantatge compensatiu. Ens vindrien encara mes immigrans i els hauriem de mantenir si el canvi de regim signifiques un augment de la renda.
   1
  • Josep Riera Torrent Silveri Garrell Comes jo no dic si iriem més o més malament, ji dic que quan algú es queixa, per alguna cosa serà. Volgué fer callar a base de represions, ja veus el resultat que dona.
   Referent a l'invent, segons els diccionaris que jo he consultat, 
   una nació és aquell territori que parla una mateixa llengua, té una mateixa història i té, també, una mateixa cultura; aquests trets es donen a Catalunya i a altres territoris d'Espanya, però no a la totalitat del territori espanyol. Segons el mateixos diccionaris, un estat és el el territori, o conjunt de territoris, que tenen un mateix govern; aquest tret si que es dona a Espanya.
  • Silveri Garrell Comes Josep Riera Torrent a mi ja em rellisca tot el que dius, ho veig massa complicat, per mi una nació es el territori que te un exèrcit y una bona vigilancia de fronteres, em limito a la seguritat en general, lo demés, lo poètic, folcloric, i idiomàtic ja ho deixo aparcat. Estem en una situación d'emergencia mundial.
  • Silveri Garrell Comes De fet, tot el mon es governat a base de "repressions", sense REPRIMIR no es pot gobernar cap territori, ni tan sols donar una bona ensenyança als infants. Recordo una xerrada que vaig tenir una vegada amb el director dels maristes de Torroella i em va dir que "tota educació es sempre una repressió", i me'n recordaré sempre de les seves paraules.
  • Josep Riera Torrent Silveri Garrell Comes una mateixa dedicació aplicada a tothom no dona amb tothom el mateix resultat. Una mateixa repressió splicada a totjom no dona amb tothom dl mateix resultat.
   Que en van fer els anglesos del seu exercit represiu a la India? Gandh
   ...Mostra'n més...
  • Josep Riera Torrent A on diu dedicacio, cal llegir-hi educació.
  • Silveri Garrell Comes Josep Riera Torrent Gandhi va fer independent la India però ara també entre ells es maten amb les diferents tribus que tenen, i altra vegada mes repressió policial. La Indepe de India era un somni però el protectorat dels anglesos era una garantia de pau, tot es pot relativitzar com vulguem. A la Catalunya també li interessa fer imperi conquerint la part de Perpinyà i rodalies, i per la meva part ja em rellisca tot, no votaré mes a cap partit indepe.
  • Josep Riera Torrent Ets lliure per votar qui vulguis, però cal que et mentalitsis que el resultat el decidirà la majoria, tan si t'agrada com si no. Que les consequències siguin positives o negatives, depen de molts factors.
   1
  Escriu una resposta…

 • Jaume Fusté Massot Només és turisme. Fer turisme i poder sentir-se revolucioinari pel mateix preu, qui no s'hi apunta? :)
  2
 • Pivo Fernández Turismo político-sentimental

Cap comentari: