19.5.06

Altre Vegada el General

(Forum M.R.)

Altre vegada ha sigut noticia el discurs del General Màxim espanyol, Pitarch, quan ha dit que "la bandera de España es la que nos marca el norte en nuestra vocación militar" (No és la reproducció exacta, però vinc a dir més o menys el mateix que digué el General).

L’expressió perfecta del General per satisfer als nacionalistes hauria de ser, penso jo, així,: "el Gobierno legalmente constituído es quien nos paga el sueldo y por tanto le debemos reverencia obediencial antes que a nadie más, y ni siquiera a la bandera española".

Si ens encaparrem a fer 'metàfores', certament seria com obligar a un home jove i guapo a enamorar-se d'una dona vella i arrugada, abans que, d'una dona jove i formosa. El Govern no pot ser mai aixecat a la categoria de 'mite' (divinitat), ja ho feren en temps de Nerò i la historia ha demostrat la bestiesa. En canvi la Patria i la Senyera o Bandera, ja es comencen a semblar més a les vedetts de passarel·la, aquelles belleses amb B que estimulen sobremanera als soldats en el camp de batalla, i també als generals, evidentment. ¿Que en penseu de tot plegat?