29.5.06

Discurs Islamista

(Blog P.Rahola)
Contesto a l'article: DARRERA DEL DISCURS ISLAMISTA SOBRE LA DONA HI HA UN PROJECTE FEIXISTA.
Encara que, el títol de ...PROJECTE FEIXISTA...el trobo desfasat des del punt de vista d'entendre el Feixisme com intrínsecament demoníac. La societat musulmana te les seves deficiències però nosaltres en les democràcies ens hem passat a l'extrem contrari, i quan ens referim als EXTREMS, ja entenem que van associats als EXTREMISMES. Per fer un bon caldo (brou), sempre surt millor amb una barreja més gran de carn i ingredients. Les societats haurien d'integrar el vel de les musulmanes amb els pantalons texans ajustats però, quan el vel ha de tapar fins tota la cara o els pantalons texans son plens de forats i les nenes ensenyen massa, ja som allí als EXTREMISMES. Aquesta senyora que protagonitza la historia de l'article, diu ella mateixa que no és una intel·lectual, i en aquesta matèria que tracta pateix una greu deficiència ja que la cosa no és tan senzilla i requereix fer un anal·lisi molt elevat. Només que, ella segueix el seu camí de carisma revolucionari i és limita a fer el que pot, i per una altre part ja aixecarà la veu qualsevol filòsof per completar el missatge. Al menys jo ja ho he fet de filòsof afeccionat i sense cobrar ni un centim en la web de la Pilar. Salutacions, nois i noies

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola.

Cuidado cómo analizamos el asunto. El problema no es un trozo de tela de más o de menos, sino lo que se esconde detrás. El componente religioso e ideológico que lo sustenta.
Y el velo es inadmisible desde todo punto de vista: su uso supone que la mujer es sólo un instrumento sexual, y como tal se trata. Aceptarlo supone admitir la teología musulmana, en la cual la mujer es inferior tanto en espiritualidad, inteligencia y religiosidad al hombre.
Por tanto, un ser subordinado y dependiente, creado fundamentalmente para satisfacer el deseo sexual de los hombres. Y como objeto que es, se le esconde de las miradas ajenas. Los exégetas musulmanes defienden la teoría de que en una mujer, todo es desnudez. Por eso (según ellos) un ser inferior como las mujeres deberían de ir cubiertas por completo.
No por ellas, sino para no molestar a los hombres con su visión, y para que el hombre que las posea sea el único que pueda disfrutar de su visionado. Pues son consideradas objetos, y como a tales se les trata.
(Como un cepillo de dientes, jeee)