24.9.06

Carta a n' Artur Mas

Això dels diners per a les families que vostè promet no ho veig gaire clar ja que la major part se'ls emportaràn les families dels immigrans especialment marroquins que son els que engendren més criatures, i si els estimulem amb els "diners" ja no cal dir el que en podem esperar: families nombroses d'una religió molt conflictiva. Altre cosa serien les families sud-americanes que amb la seva religió cristiana son més fiables per portar "catalanets" al pais. La cosa funcionaria si és donèssin diners a les families d'arrel catalana i conjuntament a les families d'immigrants que ja porten molts anys aquí i que parlèssin almenys un idioma espanyol (català o castellà), i que demostréssin una bona integració al pais participant en actes culturals nostres i serveis de voluntariat.
Una altre detall que s'hauria de ventilar en els discursos seria que Montillisme equival a Comunisme-Castrisme-Chavisme-Estalinisme i d'altres més perillosos com Hijadisme, i per no dir d'aquell sense corbata de l'Iràn que vol la Bomba Atòmica per exterminar als jueus.
També a voste li convindria pactar amb el PP, ja que ha sigut el millor govern que ha funcionat després de Franco.
I de "independencia" rès de rès, la nostra Catalunya ha de ser una Autonomia perfeccionada al màxim, i llestos. El que passa si es ventila la "independencia" per fer vots que, després molts queden decebuts quan els polítics cambien de línia.
I el més important: ens hem de fer amics dels USA, i caldria posar-se al costat de l'Oncle Sam.

Atentament: Silveri Garrell