26.6.05

Federico Jimenez Losantos

Federico J. Losantos Imatges Google

(Circula una web que recull signatures per despatxar a Losantos de la Cope, i per la meva part no vull signar rès contra aquest home.)
Jo personalment no tinc rès contra aquest home, i encara que la seva teatralitat provocativa molesti a molts catalans, a mí m'agrada i en el fons reconec que te raò. Es ell, si no vaig equivocat, qui ha inventat l'apodo de "roviretxe" dirigit a'n Carod Rovira i ho veig amb bons ulls. Generalment només ataca contra els nacionalismes exacerbats, els denominats 'separatismes', i també veig que te raó. En una de les seves teatralitats va dir que el govern d'en Zp sols escoltava als catalans i als terroristes, i d'aquestes manifestacions alguns van deduïr que posava els catalans al mateix nivell de terroristes, però no passa de ser una broma teatral per guanyar audiència. Jo no soc partidari de firmar en contra d'aquest home i reconec que la Conferencia Episcopal ja l'hauria d'haver despaxat si fos tan insultant. Avui en els nostres mitjans democratics de prensa, qualsevol se considera insultat només que li toquin un pel com en el cas dels gais que no permeten als diaris dir rès en contra d'ells criticant-los, i això ja es sortir-se de les regles democràtiques. La vertadera democracia és la que permet la CRITICA, i sense aquesta desapareix la llibertat. En tot cas a l'INSULT s'hi arriba, no quan es fa servir la ironia, sinò quan és fa servir la difamació, i no crec que 'difamar' sigui la feina de Losantos encara que molts s'ho agafin així i els dolgui en les seves entranyes.

1 comentari:

Jorge Salinas ha dit...

Muchas gracias, Silveri, por tu comentario en mi blog, que, como siempre, tiene una veta de humorismo, socarrón, muy catalán. Ya habrás visto que tengo muy descuidada otra dimensión, pero es que mar adentro me ocupa mucho tiempo y he decidido apostar a un solo caballo.
Un cordial saludo
Jorge Salinas (que, como diría Carod-Rovira, "está" madrileño, pero no "es" madrileño).