6.5.07

Sarkozy President


Molt content estic que hagi guanyat el candidat Sarkozy (caram quin cognom més difícil d'escriure, ja n'aprendrèm). Ha sigut molt providencial com si fos un miracle desitjat aquesta victòria d'en Nicolàs Sarkozy ja que, els valors amb majúscula (Valors), estàn en decadència en l'Europa acomodada començant per Espanya passant per França, Holanda, i acabant per Alemanya, sense arribar a les nacions escandinaves perquè en aquestes els governs ja han trobat la manera de premiar a les famílies per tenir descendència, i tampoc no van tan desencaminats aquests de dalt com els europeus del centre i la part baixa del continent. Ara amb aquesta derrota de la nomenada "Zapatera" de França, esperem que als socialistes espanyols se'ls hi baixin els fums de prepotència revisionista rebentadora de tombes mortuories del 36. Gracies a la victòria de Sarkozy això de la "memòria històrica" perdrà fúria bestial d'interesos per un sol cantó i és tornarà més suau cercant les veritats pels dos costats. Moltes gracies germans i veïns francesos per haver escollit a aquest home que ha tingut la valentia de parlar de les "arrels cristianes de França". Almenys amb aquest president també s'abaixaràn els fums de l'altre prepotència emprenyadora que és l'Islam, que els mateixos socialistes tracten com si fos la nineta dels seus ulls.
Sarkozy, noi, per molts anys. Governa bé i resa algún rosari a la Mare de Deu de Lourdes que, molt te la mereixes tenir per patrona. Amén.
Se m'oblidava posar un missatge per als socialistes del Tripartit i altres regnatures esquerranes i el teniu aquí: quan les barbes del veí vegis pelar posa les teves a remullar.
--------------------