18.12.10

La Balada Del Trespes

No pretenc insultar a ningú i simplement intento escriure amb una mica d'humorisme per animar-me a mi mateix i no defallir, i també per trencar la tensió dels nervis a tothom que em llegeixi després dels greus esdeveniments que hem tingut noticia perpetrats a la ciutat d'Olot.

Pere Puig Puntí, també anomenat el "tres Ps" per portar nom i cognoms tots amb P, és va sentir greument ofès i menyspreat per les respostes de quatre persones del seu entorn i els va assassinar amb un rifle de safari, amb la sang freda mes inimaginable. Diuen que li feien burleta. També sembla que una part del mòvil del quàdruple crim era econòmic però encara no han sortit les llistes de números exactes de diners i deutes pendents que li devien i no podia cobrar. ¿¿Que podem saber d'alló que realment li passava en el seu interior??. Els psiquiatres que han estudiat tanta carrera suposo que amb el temps després de fer-li molts exàmens diran les seves tesis doctorals sobre la personalitat interior del Trespes. Segons he llegit en Internet i dit per l'assassí mateix, sentia dintre seu la presencia d'una serp en els moments a punt de perpetrar els assassinats. En la Bíblia Gènesi, la serp ja sabem de sobres el que significa:  El Diable.

La "balada" encara que sembli el nom d'una cançó també es pot aplicar a una ràfaga de bales. El rifle del Trespes funcionava amb bales per caçar porcs senglars i una de les bales que va travessar a una de les víctimes va quedar encastada 5 centímetres en una paret.

Es poden trobar també en Google uns vídeos sobre el personatge assassí i l'enterrament de les víctimes. Un video molt especial és el de TV3 aquí.

Que Deu ens guardi de balades, de "trespes" assassins, i del Diable en forma de serp que es fica dins les entranyes de certs potencials desequilibrats portadors d'armes,  amen.